Υπηρεσίες καθαριότητας ιματισμού. 

Παραλαμβάνουμε από την πόρτα σας και σας τα επιστρέφουμε κατόπιν ραντεβού. Το My Laundry Room, φροντίζει τόσο τα καθημερινά, όσο και τα πιο ιδιαίτερα ρούχα σας πάντα με την απαραίτητη προσοχή και σεβασμό προς αυτά. Στα καταστήματά μας θα βρείτε τελευταίας τεχνολογίας πλυντήρια και στεγνωτήρια που μπορούν να προγραμματισθούν ανάλογα με το είδος των ρούχων.

Παραλαβή απο τον χώρο σας

Ερχόμαστε στον χώρο σας για την παραλαβή των ρούχων σας, κατόπιν ραντεβού. (προαιρετικά)

Πλύσιμο

Διαχωρισμός και οργάνωση των ρούχων ανάλογα με την ποιότητα και το χρώμα, χρησιμοποιόντας οικολογικά απορρυπαντικά vegan/cruelty-free που σέβονται απόλυτα την φύση.

Πλύσιμο στο χέρι

Το πλύσιμο στο χέρι αφορά τα ρούχα όπου θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση. Μπορούμε να ρυθμίσουμε την κίνηση του κάδου στο πλυντήριο, το ξέβγαλμα και το στύψιμο, προκειμένου να έχουμε το τέλιο αποτέλεσμα για τα ευαίσθητα ρούχα σας.

Ξελέκιασμα

Το ξελέκιασμα είναι μια απαραίτητη διαδικασία στα ρούχα με έντονους και επίμονους λεκιέδες όπως αντιηλιακά, λάδια μαυρίσματος, make up, κραγιόν, μάσκαρα, μολύβια, μελάνι, αίμα κ.α.

Στέγνωμα

Στέγνωμα των ρούχων με  επαγγελματικά στεγνωτήρια.

Σιδέρωμα

Αναλαμβάνουμε να σιδερώσουμε τα ρούχα σας, τα οποία παραλαμβάνετε διπλωμένα και έτοιμα για τακτοποίηση.

Δίπλωμα Ρούχων

Αναλαμβάνουμε να διπλώσουμε τα ρούχα σας, τα οποία παραλαμβάνετε έτοιμα για τακτοποίηση.

Επιστροφή στον χώρο σας

Επιστρέφουμε τα ρούχα σας στον χώρο σας κατόπιν ραντεβού. (προαιρετικά)

Εγγύηση αποτελέσματος!

Έγκαιρη παράδοση

Παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας σε 24 ώρες. Σας παρέχουμε την δυνατότητα να παραλάβετε να ρούχα σας νωρίτερα, με επιπλέον χρέωση.

Χαμηλές τιμές, υψηλή ποιότητα

Σύγχρονος εξοπλισμός και έμπειρο προσωπικό! Ποιοτικό καθάρισμα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγύηση αποτελέσματος

Εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα. Το My Laundry Room, χρησιμοποιεί 100% οικολογικά απορρυπαντικά vegan/cruelty-free που σέβονται απόλυτα την φύση.

Υπηρεσίες Leasing

Το My Laundry Room, σας προσφέρει υπηρεσίες χρονομίσθωσης (leasing) και ολοκληρωμένης διαχείρισης των εξαιρετικής ποιότητας λευκών ειδών. Αναλαμβάνουμε την ανανέωση ολόκληρου του εξοπλισμού λευκών ειδών του ξενοδοχείου σας, αλλά και την καθημερινή φροντίδα και ολοκληρωμένη διαχείρισή του ιματισμού σας . Σας εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών σας αλλά και την άμεση εξυπηρέτησή σας.

Είστε ιδιοκτήτης μικρο-μεσαίας επιχείρησης και ψάχνετε συνεργάτη για τη φροντίδα του ιματισμού σας;

Αναλαμβάνουμε τη φροντίδα του ιματισμού, για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Φροντίζουμε τα ρούχα σας σαν δικά μας με σκοπό να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία με τη μέγιστη ποιότητα. Παραλαμβάνουμε από τον χώρο σας και επιστρέφουμε τα ρούχα σας κατόπιν ραντεβού, την ημέρα και την ώρα που θέλετε.

My Laundry Room

Επαγγελματικές υπηρεσίες πλυντηρίων για ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες. Παραλαμβάνουμε και επιστρέφουμε τα ρούχα στον χώρο σας.

 Βρείτε μας στα Social